تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

پزشکیان: باید بر اساس عدالت عمل کنیم و حق را به حق‌دار بدهیم

رئیس قوه اجرایی کشور گفت: ما باید بر اساس عدالت عمل کنیم و حق‌ را به حق‌دار بدهیم و حقوق هیچکس را ضایع نکنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 01
کد خبر: ۲۶۹۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مراسم تجدید میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام خمینی (ره) در مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، با خواندن فرازهایی بلندی از وصیت‌نامه حضرت امام (ره)، گفت: کتاب را برای عمل می‌خوانند و مشکل ما این است که کتاب را برای کتاب می‌خوانیم در حالی که قرآن راه روشن زندگی برای ماست.

 

وی افزود: در دوران جوانی و دانشگاه وقتی می‌خواستیم بحث بکنیم اول جهان بینی را می‌پرسیدیم تا بر اساس دیدی که داریم با یکدیگر گفتگو کنیم.

 

رئیس جمهور اظهار کرد: قرآن در آیاتی که از آسمان و زمین می‌گوید، از جهان بینی صحبت می‌کند. آسمان، زمین، کهکشان و همه این‌ها حساب و کتاب دارند و باید بر اساس حساب و کتاب و عدد و رقم و وزن هر کسی با او برخورد کرد و اگر همین را در جمهوری اسلامی رعایت کنیم مملکت گلستان می‌شود.

 

رئیس قوه اجرایی کشور بیان کرد: ما باید بر اساس عدالت عمل کنیم و حق را به حق‌دار بدهیم و حقوق هیچکس را ضایع نکنیم.

 

پزشکیان افزود: همانطور که حضرت امام فرمودند کتاب را فقط می‌خوانیم و خارج از قسط و عمل و میزان عمل می‌کنیم و اینجا است که مشکل داریم.

 

رئیس جمهور با اشاره به بیاناتی از حضرت علی علیه السلام اظهار کرد: حضرت علی علیه السلام در وصیت‌نامه‌شان که [همه اش] یک ورق است، خلاصه و چکیده و محکم فرمودند که توصیه می‌کنم شما به یکدیگر وصل شوید و برای یکدیگر بذل و بخشش داشته باشید و از همدیگر بگذرید؛ مبادا به یکدیگر پشت کنید و قطع رابطه داشته باشید.

 

وی‌افزود: [متاسفانه] بیشتر حرف‌هایی که می‌شنویم بر اساس تفرقه و دوری از یکدیگر است در حالی‌که ما زمانی قدرت خواهیم داشت که در برابر دیگران ید واحده باشیم.

 

پزشکیان خاطرنشان کرد: بارها گفتم رسول خدا زمانی که در مکه به قدرت رسیدند و سخنرانی کردند، فرمودند که مسلمانان برادر یکدیگرند و نگفتند مؤمن با مؤمن برادر است. ایشان به ابوسفیان و معاویه و همه آنها که سرکردگان کفر بودند و تازه مسلمان شده بودند هم گفت شما با هم برادرید و ید واحد باید باشید.

 

وی گفت: اگر به کتاب خداوند و نهج‌البلاغه عمل کنیم و فقط بخوانیم آن وقت هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر قدرت مسلمانان قلدری کند. یک اسرائیل با چند میلیون جمعیت نمی‌تواند کل مسلمانان منطقه را به چالش بکشد و آن کسانی که در برابر قدرت هستند از آن بترسند؛ البته مردم هستند که می‌مانند و مقاومت می‌کنند و نشان می‌دهند که همه بمب‌ها و موشک‌های اسرائیل در برابر ایثار فداکاری مردم، کاری نمی‌تواند بکند.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: باید بپذیریم که عدالت و قسط را در جامعه پیاده کنیم و یادآوری کنیم که خود ما باید برای مردم و مستضعفین تلاش کنیم و یادمان نرود که این مردم هستند که ما را به اینجا رساندند و این گرفتاری‌ها و مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، از جمله تحریم‌ها و فشاری که وجود دارد را با حمایت‌های مردم و هدایت‌های رهبری انقلاب از پیش رو بر خواهیم داشت./ مهر

ارسال نظر